Дистрибуция

Посетете нашите партньори от MMcité

 

MMcité e копания, която предлага иновативни, качествени, дизайнерски съоръжения и продукти за парково и градско обзавеждане, изработени с качествени материали, които гарантират дългогодишна експлоатация и устойчивост.

 

 

 

Посетете нашите партньори от Proludic

 

Proludic е доказал се производител вече около 30 години на детски съоръжения, богат избор на съоръжения за детски открити площадки, от над 800 модела за деца във всички възрастови групи.
Proludic Group е развиваща се Френска компания, производствената база се намира във Франция в сърцето на Лоара.

 

 

 

Посетете нашите партньори от Vinci Play

 
Vinci Group е посветена на създаването на безопасни и забавни детски съоръжения, които да насърчават играта на открито и социалната интеграция на децата, да създават места, където те могат да развиват въображението си и да се развиват физически.
Най-високо качество и дизайн са нещата, които привличат клиенти от цял свят.

 

 

 

Посетете нашите партньори от Polfisan
 
Polfisan е лидер в производството на съоръжения за детски площадки, спортно и фитнес оборудване. С опит повече от 15 години в тази сфера и  високите цели, които си поставя, съчетани с най-новите технологии, продължават да носят сигурност и удовлетвореност на своите клиенти.
 
 
 
 


ИЗЛОЖЕНИЯ 

 

 

Зелени дни 2019, Полша

 

22-24 март 2019 г.

 

След няколко дни вратите на друг панаир на ландшафтната архитектура в Полша ще се отворят, Green Days 2019, където често участваме. Всяка година тук представяме най-новите продукти от нашето портфолио, като тази година няма да бъде по-различна. Можете да очаквате с нетърпение колекцията Stack, която е уникална сред нашия каталог. Той разполага с пейка с облегалка и подлакътници, удобен фотьойл, единични седалки и маса. Всичко е натрупано и за още по-голям комфорт се предлага с водоустойчива тапицерия. За да не бъдат засенчени от тази последна версия, други успешни продукти на mmcité, разбира се, ще бъдат на нашия щанд, включително соларната печка Woody Scorpio, поразителната, но елегантна пейка Landscape Compact, външният въртящ се стол, Helene и кръговият велосипед Gomez. щандове, както и седалки и други продукти от нашите датски партньори Out-sider.

 

 

SmartSuisse 2019, Швейцария

 

10–11 април 2019 г., Green Avenue

 

Знаете ли за нашата гама от умни, слънчеви улични мебели? Изживейте го от първа ръка на конференцията SmartSuisse 2019, събитие, посветено на концепцията за интелигентно градско развитие и интегрирането на публичния сектор с бизнеса и науката. На щанда на швейцарските ни партньори Velopa ще можете да изпробвате нашите стилни и функционални соларни пейки Woody Scorpio и Blocq Solar. И двата са оборудвани с Wi-Fi възможности, вградени USB портове, които ви позволяват да зареждате едновременно няколко електронни устройства и слънчеви панели, които правят двата модела напълно самостоятелни и независими от външни източници на енергия. Елате и опитайте концепцията за интелигентни градове в Конгресния център Базел от 10 до 11 април 2019 година.

 

 

ASLA Texas 2019

 

24-26 април 2019, Ървинг, Тексас, щанд 605

 

Каним ви в Тексас и годишната среща на ASLA за 2019 г. и изложението, където нашите продукти са редовно оборудване. Тази година ще пуснем на пазара нов, първокласен продукт, комплектът за променлив пикник, Rautser. Той създава приятни места за сядане и острови за релаксация в обществените пространства, училищни комплекси или паркове с лекота. Елате на изложението, за да се отпуснете в нашия колоритен оазис, и докато сте там, защо не изпробвате игривата система за пиксели, чийто цвят, форма и променливост разрушават традиционните представи на пейката в парка. Още по-голям комфорт и удобство могат да бъдат намерени под формата на диван, фотьойл и едно място от серията Stack, с опция мека подложка. Нашето портфолио непрекъснато се развива, така че просто попитайте екипа на нашия щанд.

 

 

China Attractions Expo 2019 (Beijing – China)

 

1-3 April 2019

 

Изложбата China Attractions Expo (CAE) е водещият азиатски търговски панаир в индустрията за развлечения и отдих, обединявайки под един покрив най-известните лидери, доставчици и купувачи от индустрията за атракции.
С престижна позиция като „задължително присъствие“ за индустрията в Азия, изложителите и спонсорите на CAE винаги са били облагодетелствани от несравнимата репутация на събитието, натрупана през последните 32 издания. Организирана от Китайската асоциация за увеселителни паркове и атракции (CAAPA), CAE има тясна връзка с местните и регионалните купувачи, съоръжения и медии, като осигурява широко разпространение и експозиция на марката за бизнеса.
CAE 2019 реши да избере мястото от световна класа, New China International Exhibition Centre, Пекин от 1 до 3 април 2019 г., за да предложи на всички изложители, купувачи и медии удобна работна среда, за да покажат своите продукти, услуги и платформа подходящ за връзки с лидерите в индустрията.

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

Green Pavlova Conference 2019 (Auckland – New-Zealand)

 

1-3 May 2019

 

Зелената Павлова е за обединяване на индустрията на парковете в НЗ, за да научат нови неща, да обсъдят най-добрите практики и да се свържат с колеги.

 

 

 

 

 

 

 

 

Parques Urbanos 2019 (Monterrey – Mexico)

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Park & Leisure 2019 (Mornington Peninsula – Australia)