КАУЧУКОВИ ПЛОЧИ ЗА ДЕТСКИ ПЛОЩАДКИ

Фирма „Инфра Концепт“ ЕООД предлага каучукова настилка за детски площадки.

Каучуковата настилка за детска площадка се предлага с разнообразни опции. Но на първо място е безопасността, след това е нейната издържливост. Нашата  каучукова настилка за детски площадки е една от най-добрите ни опция - което я прави безопасна, дълготрайна и практически без поддръжка. Наричана е с различни наименования каучукови плочи, ударопоглъщаща настилка или тартанова настилка. Има различни размери, всички подходящи за детски площадки - 40/40, 50/50, 100/100, с дебелина от 2, 3, 4см. Тя може да се монтира, в просеца на изграждане на детска площадка или на вече съществуваща детска площадка. Характеризират се с устойчивост на високи температури, дъжд, слънце.

Начин на монтаж:

 Каучуковите ударопоглъщащи настилки се монтират чрез залепване със специално двукомпонентно лепило върху предварително подготвена твърда гладка и равна основа (бетон, асфалт), което прави невъзможно преместването или открадването им.

 

 Безопасността на децата винаги е на първо място, ето защо ние от Инфра Концепт ЕООД препоръчваме използването на ударопоглъщаща настилка на детските площадки. Оставете сигурността на нас, вие се наслаждавайте на безцените моменти с децата си.