Модерна образователна площадка в "Х.К. Андерсен"​ - гр. Бургас

Бургаската детска градина "Х.К. Андерсен" вече има модерна образователна площадка. Върху ударопоглъщаща каучукова настилка бяха разчертани игралните полета в симпатични форми на костенурка, цвете и гъсеничка.

Децата ще се учат как да изхвърлят отпадъци разделно в специални контейнери, докато играят разнообразни игри върху обезопасената повърхност. Благодарение на системата MultiPLAY 1CS игрите ще преминават без наранявания. Настилката е напълно екологична и позволява допълнително да бъдат нарисувани форми и фигури с тебешир, спрямо нуждите на всяко едно занимание.

 

Ударопоглъщащата настилка от система MultiPLAY 1CS е в съответствие с изискванията на Наредба 1/2009 за детските площадки и Стандарта за ударопоглъщащи каучукови настилки БДС/EN 1177.

Представлява водопропусклива еднопластова система, положена ръчно.

Състои се от полиуретанов или епоксиден грунд за адхезия, който се полага върху основата - асфалт или бетон и пласт с мин. дебелина 8 mm от оцветени SBR гранули и полиуретанов биндер.

Системата се полага само от обучени/сертифицирани специалисти - ръчно или машинно с необходима за целта техника - "пейвър".

 

"Х.К. Андерсен" продължава тенденцията да въвежда иновативни продукти в образователния процес. Преди две години Инфра Концепт ЕООД изгради в двора на детското заведение съвременна площадка по БДП със същата ударопоглъщаща настилка от система MultiPLAY 1CS.