Проектиране

   Проектирането на детски площадки и спортни игрища има за цел да се обезпечат нуждите на малки и големи от терени за игра, спорт, комуникация и почивка.

   Детската площадка е място, което насърчава детското въображение. Там децата се забавляват, комуникират, тичат и играят. Добре проектираната детска площадка съчетава в себе си съоръжения, които да осигуряват на децата различни активности, но и безопасност в случай на неизбежните падания.

   Изграждането на спортни площадки и игрища, отговарящи на всички естетически и функционални изисквания, развива спортните традиции, възпитава у младежите любовта към спорта и движенитето, помага за физическото здраве на малки и големи.

   За изграждането на детски площадки и спортните игрища, освен собствената производствена база в гр.Бургас и висококвалифицираният инженерно-технически персонал, който изпълнява разнообразни строително-монтажни работи, качествено и в срок, „Инфра Концепт“ ЕООД разполага и със специализирана машина за полагане на саморазливна каучукова настилка, която е иновация в технологиите.

   Компанията „Инфра Концепт“ ЕООД  се развива успешно благодарение на постоянния стремеж да се проучват и задоволяват изискванията на наличните и бъдещите заинтересовани страни.