Референции

Woody benches: част от безкрайния проект на 4Blok в Прага

Woody benches: част от безкрайния проект на 4Blok в Прага

 

Екологичен подход и минимализъм като начин на живот

Това напълно обобщава 4Блок, нов проект за развитие в Пражския квартал Вршовице, където уличното обзавеждане от mmcité е неразделна част. Разположен на мястото на бивш търговски комплекс, проектът е проектиран и построен в прост скандинавски стил с акцент върху екологично чист живот. Не само че има съоръжения за зареждане на електрически автомобили, но и тревните площи се напояват от дъждовна вода, а по време на строителството се използват ниско енергийни материали.

Просторният и безкраен стил се допълва от многобройни дървесни пейки, вдъхновени от естетиката на съхраняваните дървесина и „природата като принцип“. Тук могат да се намерят общо 11 дървени пейки, които се вписват безпроблемно в заобикалящата ги среда благодарение на дизайн, който надхвърля традиционните конвенции и върви в крак с последните тенденции. Пейките са изработени от здрава твърда дървена седалка, която стои на фините крака, създавайки впечатление за парче дърво, плаващо над земята.

 

Източник : www.mmcite.com

 

 

mmcité дълбоко в сърцето на Словакия

Пейки Portiqoa и кофи за боклук Minium остават в най-стария хотел в град Vysoke Tatry

 

Уличното обзавеждане винаги е било компонент във всякакъв вид проекти, не само супер модерни, експанзивни конструкции, но и историческа архитектура с всичките му особености.

Един от тези проекти е хотел "Ломница", най-старият хотел във Високе Татри, който безпроблемно съчетава традиция, история и изкуство с модерни удобства. Ние напълно усещаме това място и така допълнихме просторния комплекс с елегантни пейки Portiqoa, които се намират на терасата на хотела, а посетителите могат да се отпуснат и на удобните пейки Diva Solo, разпръснати из цялата зона на открито. Територията на хотела е оборудвана с критично оценени кофи за боклук Minium, получатели на награди Red Dot и GOOD DESIGN.

Силно препоръчваме да отидете на дълъг уикенд в един от най-красивите и древни национални паркове в Словакия, за да се възползвате от безкрайните гледки и защо да не ги вземете от една от нашите пейки?

 

Източник : www.mmcite.com